Ini Talkshow Episode Ridwan Kamil

Sok reueus lamun ninggal budak-budak sakola pas #ReboNyunda teh ngaranggo raksukan kasundaan teh. Komo deui ayeuna mah sim kuring nuju praktek Komunitas di Kelurahan Samoja, nu kantorna cakeut sakolaan. Lucu sareng pikaseurieun ninggal barudak teh. #ReboNyunda teh salah sahiji program pikeun ngariksa tur ngamumule ki sunda nu diayakeun ku pa Walikota Kang Emil nu motekar. … More Ini Talkshow Episode Ridwan Kamil